Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Symposium DDB: Digital Dentistry in de praktijk

december 8, 2022 @ 1:30 pm - 5:30 pm

€190,00

Spreker : Uli Hauschild

Digital Dentistry in de praktijk: Fusion Dentistry 

14u: Deel 1: Fusion Dentistry – Praktijkorganisatie

Het state-of-the-art tandartsenteam moet meebewegen met de nieuwe technologieën. Een praktijk digitaliseren betekent niet alleen een financiële investering, maar vereist ook praktijkreorganisatie  met nadruk op opleiding en teamwork en oog voor de digitale workflow. De patiënt zit vanaf nu immers niet steeds meer in de stoel, maar staat ook vaker op het scherm. Het multidisciplinaire team moet via diverse virtuele behandelopties een patiënt-specifiek voorstel uitwerken. Deze lezing leert tandartsen hoe ze kunnen starten met de digitale reorganisatie van de tandartspraktijk en hun team hierin kunnen begeleiden. Deze lezing zal in het Engels gegeven worden.

Accreditering Goedgekeurd DG 2 10AE

 

16u: Deel 2: 

Fusion Dentistry – Casus voorstelling  Uli Hauschild en paneldiscussie Reinhilde Jacobs, Lieven Barbier, Retief Wessels, Ben Vernaillen
Uli Hauschild zal verschillende casussen voorstellen die besproken zullen worden met de deelnemers en het aanwezige panel. Door een interactief debat zal de deelnemer meer inzicht krijgen in het opzetten van een digitale workflow in een moderne tandartsenpraktijk. De mogelijke hindernissen en pijnpunten in de digitale workflow zullen met de deelnemers en het panel besproken worden vanuit verschillende oogpunten binnen de tandheelkunde.

                                                                    

Accreditering goedgekeurd DG 0 10 AE

 

17u30: Afsluitende Receptie

Uli Hauschild behaalde zijn graad in tandtechniek in Duitsland en runt met succes zijn laboratorium in Sanremo, Italië. Hij is gespecialiseerd in de digitale workflow voor esthetische en functionele prothese via een combinatie van geleide implantaatplaatsing en digitale tandheelkunde.  Hij doceert in postgraduaat en master programma’s aan de universiteiten van Genua, Frankfurt, Padua, Toscane, Milaan en Varese en is spreker voor talrijke internationale organisaties. Hij was ook mede oprichter en vice president van de Digital Dentistry Society DDS

Gegevens

Datum:
december 8, 2022
Tijd:
1:30 pm - 5:30 pm
Kosten:
€190,00
Evenement Categorie:

Organisator

Digital Dentistry
E-mail:
info@digital-dentistry.be

Locatie

Iers College Leuven
Janseniusstraat 1
Leuven, 3000 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Registraties zijn gesloten voor dit evenement