Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meer kennen van CBCT scannen

december 1, 2022 @ 7:30 pm - 9:00 pm

Webinar Prof. Reinhilde Jacobs

Cone Beam CT werd ruim 25 jaar geleden geïntroduceerd in de tandheelkunde en wordt sindsdien in heel wat praktijken en voor heel wat indicaties gebruikt. Er bestaan een 280 tal verschillende CBCT modellen, met uiteenlopende beeldkwaliteit en stralingsdosis. In deze lezingen worden zowel mogelijkheden als beperkingen geïllustreerd aan de hand van klinische voorbeelden.

 

Inschrijving voor deze webinar mogelijk hieronder. Inschrijvingen zijn enkel mogelijk voor DDB leden. Ben je nog geen lid, surf dan naar deze pagina https://digital-dentistry.be/lidmaatschap/

Reinhilde Jacobs is tandarts, Doctor in de Tandheelkunde (PhD), parodontoloog (KULeuven) en Master in Dental Radiology (University London). Ze is gewoon hoogleraar aan de KULeuven en gasthoogleraar aan het Karolinksa Institutet Stockholm, Zweden en de Dalian Medical University, China. R. Jacobs staat aan het hoofd van de omfsimpath onderzoeksgroep KULeuven (omfsimpath.be) en het Centrum voor Dentomaxillofaciale Beeldvorming, Universitaire Ziekenhuizen Leuven. Zij is secretaris-generaal van de International Association of DentoMaxilloFacial Radiology, voorzitter van Digital Dentistry België en Dr Honoris Causa aan de “Iuliu Hatieganu” University, Cluj-Napoca. 

 Accreditering Goedgekeurd Deelgebied 3 10AE

 

Gegevens

Datum:
december 1, 2022
Tijd:
7:30 pm - 9:00 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Organisator

Digital Dentistry Belgium vzw
E-mail
info@digital-dentistry.be
Bekijk de site van Organisator

Registraties zijn gesloten voor dit evenement