Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar : Clear Aligners in de digitale tandheelkundige praktijk

juni 7, 2022 @ 8:00 pm - 9:30 pm

Webinar Dr. Josh Rowley (UK)

Clear aligners zijn niet meer weg te denken in de moderne digitale orthodontie praktijk zowel voor eenvoudige behandelingen alsook voor complexe pre-prothetische behandelingen. Dr. Josh Rowley zal uitleggen wat de mogelijkheden en de beperkingen zijn van clear aligners en wat clear aligners kunnen betekenen in de volledige rehabilitatie van complexe behandelingenen. Deze webinar wordt in het Engels gegeven.

 

Inschrijving voor deze webinar mogelijk hieronder. Inschrijvingen zijn enkel mogelijk voor DDB leden. Ben je nog geen lid, surf dan naar deze pagina https://digital-dentistry.be/lidmaatschap/

Dr. Josh Rowley is tandarts en specialist in de Orthodontie.Hij behaalde zijn diploma tandheelkunde aan de Universiteit van Edinburgh (2014) en specialiseerde zich verder in de orthodontie aan dezelfde universiteit en ook aan de  Royal Australasian College Of Dental Surgeons in Sydney.         

Hij behaalde verschillende prijzen waaronder de ‘Best Young Dentist’ bij de Dentistry Scotland Awards en heeft ook verschillende publicaties op zijn naam.

 

Gegevens

Datum:
juni 7, 2022
Tijd:
8:00 pm - 9:30 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Organisator

Digital Dentistry
E-mail
info@digital-dentistry.be

Registraties zijn gesloten voor dit evenement